Bestelbus beveiliging

Er is niets zo vervelend als wanneer u te maken krijgt met een inbraak in uw bedrijfswagen. Er zitten vaak waardevolle spullen in van uzelf of van de klant. De inbraak duurt vaak enkele seconden en al uw bezittingen zijn gestolen. Met als gevolg dat u tijdelijk niet kunt werken en een heleboel administratieve rompslomp. Daarnaast keert uw laadruimteverzekering vaak uit op basis van dagwaarde en niet de nieuwwaarde. En loopt u de kans dat uw premie omhoog gaat na een inbraak. U kunt dit voor zijn!

Het Carbolt assortiment veiligheidsproducten biedt u de zekerheid dat uw bedrijfswagen, bus of bestelauto goed is beveiligd. Dit doen wij door het bieden van sloten van superieure kwaliteit. Voor alle achterdeuren, zijdeuren en/of schuifdeuren en voor elk merk bedrijfsauto. Met de beveiliging van Carbolt kunt u uw bedrijfswagen met een gerust hart op straat laten staan. Neem contact met ons op en laat u overtuigen. U zult zien dat ook de kosten erg meevallen

Geeninbraak.nl is gecertificeerd Carbolt-specialist en verzorgt de inbouw van de Carbolt bij u op locatie. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden, of vraag direct een offerte aan.

 

www.geeninbraak.nl is
onderdeel van BK&O Epe